Sonata Jordbær

Sonata Jordbær

De første røde jordbær

Grønne Asparges

Grønne Asparges

Kortrejstmad – Frugt og grøntkasser i abonnement

Konceptet "KORTREJSTMAD"

 

DESVÆRRE MÅ VI MEDDELE AT VI IKKE

 

KAN LEVERE FRUGT-OG GRØNTKASSER

 

I 2021 SÆSONEN PGA ØGET TRAVLHED I

 

GARTNERIET OG I BEGGE VORES

 

BUTIKKER BÅDE I HØBJERG OG PÅ

 

STRANDGADE.

 

Levering indenfor Grenås bygrænse samt nærområde

 

LEVERES FRA CA PRIMO JUNI TIL ULTIMO OKT/NOV, AFHÆNGIG AF SÆSONEN.

 

Filosofien bag kortrejstmad er bæredygtighed, at komme tæt på naturen, at få friske råvarer. Det handler om at bruge de produkter, der er tilgængelige i nærområdet - tage et skridt væk fra storproduktion, samt drage nytte af de mange resourcer og små nicheproduktioner, lige fra spegepølser til saft og marmelade, som findes i nærområdet.

Lokale producenter af fødevarer, som sælger direkte til forbrugeren, kan undlade et fordyrende mellemled og få fuld salgspris for sine varer, som i den sidste ende betyder at producenten tjener mere, her bedre mulighed for at opretholde driften og skabe nye arbejdspladser i nærområdet.

Kortrejstmad bidrager til at opretholde en direkte forbindelse mellem forbruger og producent. Det giver en indsigt i årstiderne, vejret og en glæde ved at køre på landet, se markerne i vækst og følelsen af, at der gøres noget proaktivt for at støtte det "korte rejste mad"

 

Men ikke alle har muligheden for at køre ud til producenten, derfor giver vi muligheden for at forbrugere, kan få en fragtfri frugt- og grøntkasse leveret til døren en gang om ugen med kortrejstmad

Vi leverer kun indenfor Grenå bygrænse. Hvis du bor i et område vi ikke leverer til, kan vi kontakes på  telefon 20481686 ang aftale om evt levering. 

 

Kasserne fyldes en gang ugentlig (torsdag) med helt frisk frugt, kartofler, bær og grønt. Alle varerne er dyrket på vores ejendom og derfor kan vi stå inde for en enestående kvalitet og friskhed. Alle produkter er håndsorteret og håndplukket.

 

Abonnement

Når du bestiller en frugt-og grøntkasse , tegner du dig samtidigt til et abonnement på den pågældende kasse, som vil blive leveret til din valgte adresse hver torsdag.

Der kan tilmeldes via webshop, på telefon 22410654 eller via mail på kortrejstmad@ Der sendes en faktura på din mailaddresse ca midt i hver måned med betalingsfrist på 8 dage. Den betales via bankoverførsel.

Se under "handelsbetingelser"

 

Det er Høbjerg Gartneri, der vælger indholdet af kasserne, men det indeholder altid kun produkter dyrket på vores egen ejendom.

Vi tilkøber ikke produkter fra andre producenter. 

 

Du kan afmelde dit abonnement når som helst, på kortrejstmad@gmail.com, det skal dog afmeldes senest  2 dage (tirsdag kl 12.00) før den næste planlagte levering.

Herefter modtager du ikke flere leveringer fra Høbjerg Gartneri og hvis du ønsker at genoptage abonnementet, melder du dig blot til igen.

 

Fortrydelsesret

Der er ikke fortrydelsesret ved aftaler om levering af fødevarer og andre varer til husholdningens løbende forbrug, der leveres fysisk til dit hjem, bopæl eller arbejdsplads, som et led i vores regelmæssige vareudbringning.

 

Levering

 

Abonnenten har ansvaret for at oplyse den korrekte leveringsadresse, samt oplyse hvor kassen kan stilles i tilfælde af, at der ikke er nogen hjemme på adressen. 

Abonnenten har efter levering af frugt- og grøntkassen selv ansvaret for kassen og indholdet af denne.

 

Er det ikke muligt at levere på det aftalte sted, er chaufføren nødsaget til at tage kassen med igen, og indholdet bliver herefter kasseret, da vi ikke længere kan stå inde for kvaliteten. Abonnenten vil dog blive faktureret for kassen alligevel.

Det er dog muligt at afhente kassen samme dag på vores adresse efter nærmere aftale.